CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 26, 2015

Vaarikamoos šokolaadiga

Pühendusega Margitile, kes selle vastu huvi tundis.

Ühe kilo vaarikate kohta võta pool kilo suhkrut ja sada grammi tumedat või valget šokolaadi. Keeda oma tavalisel viisil moos. Kas kasutad moosisuhkrut või tavalist, vali palun ise, mina ei ole moositeoorias piisavalt tugev, et öelda, mis õige on. Kui moos tundub olevat valmis, lisa peenestatud šokolaad. Sega, kuni šokolaad sulab ja ühtlaselt moosi sisse ära kaob. Pane moos purki.

See moos sobib minu meelest pigem saia kui pudru peale, aga minu kolm moosidegustaatorit arvavad, et sobib igale poole. Ma teda üle kolme kuu ei säilitaks, šokolaad on ikkagi rasvane kraam. Samas ei säili kolme lapsega perekonnas peaaegu ükski moos kuigi kaua. :)

0 comments:

Post a Comment